cv ketel nefit topline
TopLine.
In afwachting van onafhankelijk onderzoek, dat duidelijkheid moet scheppen over de Nefit TopLine toestellen uit 2006 tot en met 2009, doet Nefit er alles aan om de gebruikers van deze toestellen tegemoet te komen. Zo is het vervangen van de originele brander door de installateur tijdens regulier onderhoud kosteloos.
Onafhankelijk bureau gaat cv-ketels Nefit Topline onderzoeken Nieuws Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ook zou koolmonoxide uit de ketel kunnen ontsnappen. Alleen al in Nederland zijn 128.900 van deze ketels verkocht. Naar aanleiding van de bevindingen van de experts vroeg de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA van fabrikant Nefit alle informatie op over cv-ketels van het type Nefit Topline.
Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline cv-ketels Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Op de website van Nefit staan antwoorden op de meest gestelde vragen over de veiligheidswaarschuwing TopLine-serie 2006-2009. Het gaat om cv-ketels van de typen Nefit TopLine, Nefit TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower Plus met een vermogen tot en met 30 kW, geproduceerd van 2006 tot en met 2009. Als een eerder onderhoud aan de ketel niet goed is uitgevoerd, zijn de branderkleppen niet altijd goed gesloten waardoor rookgassen in het toestel kunnen ontsnappen.
Nefit cv-ketel online kopen NL bekendste merk CVtotaal.nl.
Nefit hr ketels of nefit vr ketels hebben een hoge kwaliteit en zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. De nefit cv ketel kan je bij CVtotaal bestellen en deze worden uit voorraad geleverd. We hebben altijd de meest recente Nefit Trendline en Nefit Topline modellen voorradig.
TopLine Waarschuwing.
Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009. Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower Plus tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen uw aandacht voor het volgende.:
Duizenden cv-ketels van Nefit gevaarlijk: kans op brand en vergiftiging RTL Nieuws.
Duizenden cv-ketels van Nefit gevaarlijk: kans op brand en vergiftiging. Honderdduizenden mensen in Nederland hebben een gevaarlijke cv-ketel in huis. In een bepaald type van de TopLine HR-ketel van Nefit kunnen vlammen ontstaan, die mogelijk kunnen leiden tot brand. Bovendien geeft de ketel een risico op koolmonoxidevergiftiging.
Nefit verzweeg problemen met cv-ketel tegenover NVWA RTL Nieuws.
ZIE OOK: Kijk hier of jij een gevaarlijke ketel hebt. Dit is er mis met de cv-ketels.: Onderzoeksverslaggever Koen de Regt legt je uit wat er mis is met de Nefit TopLine cv-ketel. Toch heeft Nefit geen terugroepactie ingezet om gevaarlijke situaties te voorkomen.
TopLine HR-ketels.
Werken bij Nefit. Op bezoek bij Nefit. Boilers en buffervaten. Vul hier uw postcode, plaats of adres in. Klik na invoer op Zoeken. Vind uw Nefit Dealer Zoeken. Vul een geldig adres in a.u.b. Alle wandhangende hoogrendement cv-toestellen 25-100kW voor particulieren, bedrijven en utiliteit.

Contacteer ons