app nefit easy
slimste thermostaat moduline easy nefit.
Deze nieuwe ontwikkeling van Nefit verandert een normale thermostaat in een uniek serviceplatform. ModuLine Easy is niet alleen verbonden met uw ketel, maar ook met de smartphones van de gebruikers via WiFi. De modulerende Nefit ModuLine Easy heeft een attractief industrieel design met touch screen en kleurendisplay. Basisbediening op de thermostaat aan de muur, geavanceerde instellingen worden gedaan via een intuïtieve app op het smart device van de gebruikers.:
De Nefit Easy aan de tand gevoeld: hoe slim is deze slimme thermostaat? Gadget Reviews.
Zo gemakkelijk was het voor ons in ieder geval, gezien we inmiddels in bezit zijn van een Nefit-ketel met bijbehorende thermostaat. Voor huishoudens met andere ketel dan Nefit of Bosch bestaat de Nefit Easy Connect welke tussen de ketel en thermostaat geplaatst dient te worden. Zo kan iedere cv-ketel worden aangesloten op deze thermostaat, ongeacht het merk. Nadat de thermostaat op zijn plaats hangt kunnen we verder met het configureren van de het apparaat op het draadloze netwerk, dit gaat middels het touchscreen van de thermostaat zelf. Eenmaal verbonden, kan er middels de Nefit Easy-app op je telefoon of tablet verbinding gemaakt worden met de thermostaat. Met de meegeleverde app verandert de thermostaat van een normaal model naar een slimme.
Nefit Easy kamerthermostaat maakt geen verbinding met internet via nieuwe Connectbox Ziggo Community.
In de lijst van aangesloten apparaten wordt de Nefit Easy genoemd als aangesloten apparaat nummer en MAC adres. Toch is er geen verbinding met internet. De app werkt wel in huis via het wifinetwerk kan ik alles via mijn telefoon instellen.
Nefit Easy de slimme thermostaat is via uw smartphone te bedienen.
De Easy app heeft nu ook een demo-mode. Hiermee kan iedereen de belangrijkste functies van Easy via de app bekijken en proberen, ook als er geen thermostaat is aangesloten. Easy functies en beschikbaarheid. De Nefit Easy is op afstand te bedienen via de handige iPhone en Android-app.
wachtwoord nefit easy app vergeten hoe kan ik dit oplossen: 635181.
wachtwoord nefit easy app vergeten. hoe kan ik dit oplossen. Gesteld op 11-10-2016 om 2018: in forum Nefit ModuLine Easy Misbruik melden. Easy thermostaat resetten met paperclip. Vervolgens connecten met WiFi. In app serie, access code ingeven. In de app op plaats van wachtwoord een nieuwe wachtwoord intypen.
Website van Gert van Voorst.
Dat invoerwerk moet op de thermostaat worden uitgevoerd, en betekende wel even gepruts omdat het display erg klein is en cijfers n letters via een telefoon toetsenbord met meer tekens achter n toets moeten worden ingevoerd. Tenslotte nog de Nefit Easy app ophalen en installeren op mijn iPhone en diverse codes invoeren.
bol.com Nefit Easy Slimme Thermostaat.
Bediening via app. Bediening via app. Geeft aan of het apparaat te bedienen of te besturen is via een smartphone of tablet app. Kies voor een Nefit Easy Slimme Thermostaat voor een goede dienstverlening en uitgebreide functies zonder maandelijkse kost.
Nefit Easy: de slimste thermostaat!
Probeer de app op uw smartphone. Download gratis de Easy app. Hoe simpel kan het zijn? Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur. Bovendien helpt Easy u energie te besparen.

Contacteer ons