nefit easy connect adapter
GAMMA Nefit Easy connect adapter kopen?
De Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat is met de Nefit Easy Connect adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen of cv-ketels van andere merken mits voorzien van OpenTherm OT. Het keteltype bepaalt of een extra Nefit Easy Connect adapter noodzakelijk is.
slimste thermostaat moduline easy nefit.
Nefit Easy Connect adapter kwartaal 1 jaar 2014. De Nefit ModuLine Easy is met de Nefit Easy Connect adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen of OpenTherm OT toestellen. Het keteltype bepaalt of een extra Nefit Easy Connect adapter noodzakelijk is.
Nefit Easy vs Nest Thermostaat Thermostaatvergelijken.nlThermostaatvergelijken.nl.
Je zult per sé een Nefit Easy Connect Adapter moeten aanschaffen / 30, wil je hem op een niet-Nefit ketel kunnen plaatsen. Daarnaast moet je wel beschikken over een modulerende ketel. Heb je een aan/uit-ketel? Dan is het sowieso niet mogelijk om de Nefit Easy aan te sluiten.
Is de Easy Connect adapter dezelfde als de Nefit OpenTherm converter 7746901847?: Support Thermosmart.
Hallo, Ik ben momenteel de Nefit easy connect adapter aan het testen op een Nefit Ecomline HR Classic van 2002. Als ik hier de Thermosmart op aansluit krijgt de thermosmart geen verbinding met de easy connect omdat deze het ET protocol ik hebben.
Nefit Easy Connect nu leverbaar Klaver Installaties.
Nefit heeft een Easy OpenTherm Whitelist samengesteld. Dit overzicht geeft aan dat de Nefit Easy correct functioneert met onderstaande cv-toestellen. Check op www.nefit.nl/easy of de Easy Connect Adapter nodig is om Nefit Easy op uw cv-toestel aan te kunnen sluiten.
Nefit Moduline Easy Thermostaat Ideaal voor Modulerende CV-ketels.
Bekijk handige installatie videos en nuttige instructievideos over het gebruik van uw slimme thermostaat. Zo leert u in enkele minuten een hoop over het bedienen van uw thermostaat, het aansluiten van Easy Connect en hoe u de optie weersafhankelijkheid kunt gebruiken. Check hier de afspeellijst met alle videos. Wat zeggen andere over de Nefit Moduline Easy thermostaat? De Nefit Moduline Easy thermostaat kent diverse voordelen volgens de kopers van Coolblue. Zo is de slimme thermostaat erg eenvoudig te monteren. Daarnaast is de thermostaat gemakkelijk te bedienen via het touchscreen of de Easy-app. De Nefit Moduline Easy thermostaat biedt veel opties en werkt ook samen met OpenTherm ketels van andere merken met adapter.
Nefit Easy, slimme thermostaat Feenstra.
De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur. De Nefit slimme thermostaat is toe te passen op alle ketels uit het Nefit/Bosch assortiment en op alle andere verwarmingsketels met het Opentherm protocol Easy door middel van de Easy Connect Adapter.
Nefit Easy.
Nieuwe opties als weersafhankelijk regelen, douchetimer en openhaard-functie kan de gebruiker gratis activeren. Met Easy Connect adapter kan Nefit Easy ook op oudere Nefit toestellen EcomLine en Economy en op OpenTherm cv-toestellen van andere merken worden aangesloten. Bekijk alle mogelijkheden op de speciale Nefit Easy pagina's.

Contacteer ons