honeywell thermostaat op nefit ketel
Honeywell Regelvisie, Woningen, aansluittabel.
Welke thermostaat hoort bij welke ketel? Honeywell helpt u graag op weg bij het vinden van de juiste combinatie tussen CV-ketel en thermostaat. Daarom hebben wij, in samenwerking met de ketelfabrikanten, een praktische aansluittabel samengesteld. Hierin vindt u de meest voorkomende combinaties.
Advies over thermostaten Coolblue.
Help mij de juiste thermostaat selecteren. Advies over aansluiting. Advies over radiatorthermostaten. Advies over weerstations. Top 10 thermostaten. Top 10 weerstations. Advies over Honeywell Evohome. Advies over Honeywell Lyric. Sensoren voor weerstations. Eerder bekeken door jou. alles voor een glimlach. Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Neem contact op met onze klantenservice.
Welke thermostaat pas op mijn CV-ketel? ATHO Centrale Verwarming.
Uitsluitend modulerende thermostaten van Nefit zijn geschikt. Eigen thermostaten hebben de voorkeur. Andere merken kunnen problemen opleveren met aansluiten en/of werking. In de onderstaande documentatie kunt u nagaan welke thermostaten voor uw cv-ketel geschikt zijn. De folder van Honeywell geeft ook aan hoe de thermostaten op de diverse ketels kan worden aangesloten.:
Nefit aansluittabel Wifithermostaten.nl.
Nefit Modulerende Thermostaat. Remeha Modulerende Thermostaat. Heb je problemen met het regelen van jouw verwarming of wil je besparen op energiekosten? Dan is wellicht het evohome systeem van Honeywell hetgeen waar je naar op zoek bent. Regel iedere ruimte op de temperatuur zoals jij dat wil.
Nefit met Honeywell thermostaat.
Is geen probleem, dit type thermostaat kan gewoon niet op Nefit, zie lijst: Aansluittabel. Xr8 op 31 December 2009, 0004.: Deze thermostaat is een zogenaamde stealing power uitvoering en schakelt elektronisch kort en dus niet met een los potentiaal vrij contact. Dat kan de reden zijn dat het op deze oudere ketel niet werkt. Als je de getoonde tabel bekijkt dan geeft Honeywell al aan dat het niet werkt.
Honeywell Regelvisie Woningen, aansluittabel, Nefit.
K en T. Economy VRC 24, 24/CW4, 24S. 1 en 2. 1 EMS-OT converter is te bestellen via Nefit artikel-nummer 7746901847. Staat uw type er niet bij? Neem dan contact op met NEFIT of met de Honeywell infolijn. 7400 AA Deventer.
KW / Storing: Thermostaat Honeywell Chronotherm Nefit Ecomlin forum.fok.nl.
Dit komt doordat nefit als enige met een eigen protocol werkt en niet met het standaard open therm protocol. Indien je dit wel wilt, dan ben je genoodzaakt een eigen modulation thermostaat van nefit aan te schaffen. iedere normale aan/uit thermostaat met of zonder klok past wel op de nefit ketel. Een honeywell chronotherm zonder toevoeging modulation past dus wel.
thermostaat vervangen of niet? Kassa.
Als het de NIET! modulerende thermostaat van honeywell is, kan het gewoon. er moet dan wel in de ketel een verandering plaatvinden omdat de nefit thermostaat aangesloten is op het mod. aansluitblokje oranje En de honeywell moet aangesloten worden op het aan/uit aansluitblokje groen.

Contacteer ons