nefit thermostaat easy handleiding
Nefit Easy kamerthermostaat Kassa.
Ik denk dat u de gebruiksaanwijzing van de thermostaat nog niet helemaal heeft gelezen en het is voor de gemiddelde gebruiker toch best wat minder easy. De fout is vermoed ik dat u in de stand programma" de nachttemperatuur T1 heeft verhoogd en ingesteld dagtemperatuur wat dan betekend dat er overdag geen warmwater is. Nefit heeft in het standaardfabrieksprogramma de warmwaterbereiding gekoppeld aan de dagtemperaturen T2T3T4.,
Nefit ModuLine Easy ThaStealth Userreviews Tweakers.
Als ik een Nefit thermostaat gehad had, dan was het nog simpeler geweest omdat de grondplaat in de meeste gevallen compatibel is met de Easy. Bij het opstarten geeft de Easy aan dat hij verbinding zoekt met de CV ketel, nadat dit gelukt is moet er een Wifi netwerk geselecteerd worden de acceskey ingetoetst worden. Als deze gegevens kloppen zal hij verbinding met het wifi en vervolgens het internet proberen te maken. Bij de eerste keer opstarten van de app wordt gevraagd met welke Easy ik verbinding wil maken. Hierbij moeten een serienummer en toegangscode opgegeven worden. Deze 2 codes staan op de handleiding dmv sticker en op de Easy zelf achterkant zit een klein stickertje.
Nefit Documentatie en downloads Thermostaten CV ketels.
Vaillant Calor Matic 350. Vaillant vSMART WiFi Thermostaat. Honeywell Round draadloos. Honeywell Round Incomfort. Honeywell Chronotherm Touch. Nefit Moduline 1000. Nefit Moduline 2000. Nefit Moduline Easy. Nefit Moduline 300. Nefit Moduline 100. Itho Daalderop Cenvax CC5000. Itho Daalderop Cenvax VAG5000 Basic.
Thermostaten Stockmans Installatieburo Nederweert.
Vermelding bij te lage druk. Nefit Moduline Easy. Eenvoudige bediening op afstand op meerdere apparaten dmv handige app. Eco indicator: helpt u extra energie besparen. zelf lerende en instelbare klokprogramma's.' Nefit Moduline 300. Veel praktische displayinformatie. Eenvoudig in te stellen.
Nefit Easy stopt na netwerk aanpassing KPN KPN Forum.
10 juni 2017. Ik heb zelf hier ook een Nefit Easy hangen. Het verbinden van de Easy met de wifi is niet moeilijk. Dit staat beschreven in de handleiding v.d. Daar staat ook beschreven wat je moet/kunt doen bij verbindingsproblemen blz. 6 maanden geleden. 10 juni 2017. Ik heb de handleiding gevolgd en heb de thermostaat 20x gereset.
Handleiding Nefit ModuLine Easy pagina 11 van 12 Nederlands.
De routersettings kpn experiabox heb ik aangepast zodat het IP adres van de thermostaat geaccepteerd werd. Daarna liep de installatie zoals beschreven in de handleiding. Geantwoord op 18-2-2018 om 2127.: Waardeer dit antwoord 2 Misbruik melden. Nefit easy wereldbol met rood kruis sinds gisterenmorgen 11-02-2018.
Nefit Moduline Easy thermostaat, zwart 7746901786.
De Nefit Moduline Easy is eenvoudig te combineren met actuele Nefit cv-ketels, maar ook met cv-ketels van andere merken mits voorzien van OpenTherm, dankzij de Easy Connect Adapter. Met deze adapter kunnen ook oudere Nefit cv-toestellen, zoals EcomLine, worden aangesloten. Breedte 100 mm. Diepte 27 mm. Hoogte 145 mm. Beschermingsgraad IP IP20. Type opnemer Weerstandsopnemer. Keuzeschakelaar voor verwarming en verwarming met warmwater Ja. Aantal schakelprogramma's' 3. spanning contacten 16 V. Meetbereik bovenwaarde 30 C. Meetbereik onderwaarde 5 C. Type contact Maakcontact. Aantal uitgangen verwarming 1. Uitvoering klok Analoog. Klasse temperatuurregelaar VI. Energieverbruik standby solstandby 09, W. Art.nr fabrikant 7746901786. Art.nr Installatievakwinkel 30520041721. Serie Moduline Easy. Categorie Slimme thermostaat. Handleiding PDF 3MB.
EasyControl Veelgestelde vragen.
Wanneer heb ik een EasyControl Adapter nodig? Standaard is de EasyControl thermostaat geschikt voor Nefit cv-toestellen EMS-toestellen. De EasyControl Adapter maakt de EasyControl thermostaat geschikt voor toestellen van andere merken. Of uw cv-toestel compatibel is met de EasyControl, controleert u met onze Check tool.

Contacteer ons