nefit easy connect adapter prijs
Nefit Easy: de slimste thermostaat!
Nefit Easy is met alle actuele Nefit HR-ketels te combineren. Voor oudere Nefit cv-toestellen, zoals EcomLine, en voor andere merken is een speciale adapter nodig, de EasyControl Adapter. Bekijk de ondersteunde cv-ketels PDF 041, MB. Meer informatie over de EasyControl Adapter.
Nefit Easy Connect Adapter Coolblue.
Omschrijving Nefit Easy Connect Adapter. Met de Nefit Easy Connect Adapter gebruik je de Nefit ModuLine Easy kamerthermostaat ook in combinatie met andere CV-ketels die beschikken over OpenTherm. Handig voor als je geen Nefit-ketel hebt, maar wel graag de Nefit ModuLine Easy thermostaat wilt gebruiken.
GAMMA Nefit Easy connect adapter kopen? Thermostaten.
Om de Nefit Easy slimme thermostaten te combineren met cv-ketels van andere merken. De Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat is met de Nefit Easy Connect adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen of cv-ketels van andere merken mits voorzien van OpenTherm OT.
Nefit Moduline Easy Connect adapter ten behoeve van OpenTherm toestellen 7746901787 Warmteservice.
Voor cv-toestellen van andere merken m.u.v. van sommige types van Bosch is de Easy Connect adapter nodig om het toestel op de juiste wijze met de Nefit Easy thermostaat te laten communiceren. Dit geldt ook voor de oudere Nefit HR-toestellen EcomLine en Economy.
Reviews over Nefit Easy Connect Adapter Coolblue.
Misschien klein minpuntje: Eigen voeding nodig. Om mijn Tado thermostaat v2 aan te kunnen sluiten met mijn oudere CV ketel Nefit economy uit 2005 moest het het signaal UBA EMS omgezet worden. Hier kwam de Nefit Easy Connect Adapter om de hoek kijken.

Contacteer ons