thermostaat voor nefit ketel
Nefit thermostaat kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
De nieuwste slimme thermostaat van Nefit, de Moduline Easy, is op afstand te bedienen met een app. Nefit ModuLine Easy. Review score 4.5 van de 5 sterren. 4.5 / 5 sterren. Morgen in huis. Morgen in huis. Vergelijk Bekijk vergelijking. Eerder bekeken door jou. Jouw producten overal beschikbaar. Log in om jouw eerder bekeken producten te zien. Nieuw bij Coolblue? Maak een account aan. alles voor een glimlach.
Nefit Easy, slimme thermostaat Feenstra.
De Nefit slimme thermostaat ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Als er iets mis dreigt te gaan met de cv-installatie, meldt de wifi thermostaat dit direct via de Nefit Easy app. Kies nu voor de slimme thermostaat Nefit Easy bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.
bol.com Nefit Thermostaat kopen? Alle Thermostaten online.
Geschikt voor type cv-ketel: Modulerend. De Nefit ModuLine 1010 7738112303 is een eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling Meer. 6 7 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door bol.com. Te veel keuze? Beantwoord 5 korte vragen en vind jouw artikel. Help mij kiezen. Kamerthermostaten Slimme thermostaten. OpenTherm communicatie Aanwezigheidsdetectie Zelflerend. Geschikt voor merk cv ketel. Geschikt voor type cv. Bediening met app Draaisysteem Touchscreen. Weekdagen Dag Vakantie Weekend Geen programmamogelijkheid. Vandaag Bezorgd Vandaag Ophalen Avondbezorging Zondagbezorging Gratis verzending. Slimme thermostaten 1. OpenTherm communicatie 1. OpenTherm communicatie 1. Geschikt voor merk cv ketel. Of je nu een huis met cv-ketel of met stadsverwarming hebt, de verwarming wordt aangestuurd met een thermostaat.
Nefit aansluittabel Wifithermostaten.nl.
In de onderstaande tabel kun je je type cv ketel opzoeken, in de kolommen er naast staat dan aangegeven welke thermostaat geschikt is voor jouw toestel en op welke aansluiting je hem dient aan te sluiten. TrendLine Alle Uitvoeringen. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. TopLine I/II HR 25/30/45. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. TopLine I/II HR 70/100. 5 en 6 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. TopLine Single I/II. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. TopLine Compact I/II HRC 25/CW4 30/CW5. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. TopLine AquaPower I/II Plus HRC. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. ProLine HRC24/CW3 en HRC24/CW4. 1 en 2 groen. Via EMS-OT convertor 1 oranje aansluiting. Thermostaat op oranje aansluitblokje. ProLine NxT HRC 24/CW3, 24/CW4. 1 en 2 groen. Thermostaat op oranje aansluitblokje. via nefit connect 2.
Nefit kamerthermostaat vervangen.
De Nefit Moduline 300 klok thermostaat met instelbare nachtverlaging voor alle Nefit cv ketels behoudens de ProLine NxT. De Nefit Moduline 1000 handbediende thermostaat voor de Nefit ProLine NxT. Op de Nefit ProLine NxT cv ketels zijn alle OpenTherm thermostaten toepasbaar van Honeywell. De Honeywell Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal en touchscreen bediening. De Honeywell Round Modulation handbediende thermostaat met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal. CV KETEL VERVANGEN.
Lees hier: Nefit vraag en antwoord www.kamerthermostaat.com.
Nefit heeft zelf een communicatie protocol ontwikkeld om te kunnen moduleren op ruimtetemperatuur. De ModuLine thermostaat verstuurt een pulserend signaal waar de computer van een ander merk cv-ketel niet mee kan worden aangestuurd. Kan ik de Nefit ModuLine thermostaten toepassen op mijn Nefit Turbo HR toestel? De Nefit ModuLine thermostaten zijn louter geschikt voor modulerende Nefit ketels uit het huidige assortiment. Zie de FAQ lijst voor uitleg over moduleren. De Nefit Turbo is geen modulerende ketel maar een zogenaamde aan/uit ketel.
Thermostaat voor Nefit HR CV ketel Nefit moduline Easy.
Thermostaat voor Nefit CV ketel. Met een bijpassende thermostaat is de Nefit HR-ketel op zijn zuinigst. Nefit Moduline Easy 200., Gratis montage bij een Nefit CV ketel. Nefit Easy: Een stijlvol design dat past in elk interieur en super eenvoudig te bedienen.
E-thermostaat webportal.
Let op: als u de Power Converter aansluit op de Nefit ketel, moet u de thermostaatdraden aansluiten op de aan/uit-contacten van de cv-ketel. Raadpleeg hiervoor de aansluitinstructies per merk en type ketel. Waar kan ik de aansluitinstructies per merk en type ketel vinden?

Contacteer ons