welke thermostaat bij nefit ketel
Thermostaten.
Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat. De nieuwste Nefit thermostaat, de ModuLine Easy, is op afstand te bedienen met een handige app. De meest bekroonde thermostaat van Nederland. Met je smartphone de verwarming regelen, waar je ook bent.
Honeywell Regelvisie, Woningen, aansluittabel.
Welke thermostaat hoort bij welke ketel? Honeywell helpt u graag op weg bij het vinden van de juiste combinatie tussen CV-ketel en thermostaat. Daarom hebben wij, in samenwerking met de ketelfabrikanten, een praktische aansluittabel samengesteld. Hierin vindt u de meest voorkomende combinaties.
Nefit kamerthermostaat vervangen.
De Nefit Moduline 300 klok thermostaat met instelbare nachtverlaging voor alle Nefit cv ketels behoudens de ProLine NxT. De Nefit Moduline 1000 handbediende thermostaat voor de Nefit ProLine NxT. Op de Nefit ProLine NxT cv ketels zijn alle OpenTherm thermostaten toepasbaar van Honeywell. De Honeywell Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal en touchscreen bediening. De Honeywell Round Modulation handbediende thermostaat met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal. CV KETEL VERVANGEN.
Nefit Easy: de slimste thermostaat!
Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur. Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Bekijk de video. Bekijk de tv-commercial. Inmiddels hebben veel Nederlanders kennis gemaakt met Nefit Easy en kunnen profiteren van alle voordelen! Lees hier de gebruikerservaringen en hoe Nefit dealers denken over Nefit Easy. Lees de ervaringen. Welke cv-ketels worden ondersteund?
Welke thermostaat pas op mijn CV-ketel? ATHO Centrale Verwarming.
Uitsluitend modulerende thermostaten van Nefit zijn geschikt. Eigen thermostaten hebben de voorkeur. Andere merken kunnen problemen opleveren met aansluiten en/of werking. In de onderstaande documentatie kunt u nagaan welke thermostaten voor uw cv-ketel geschikt zijn. De folder van Honeywell geeft ook aan hoe de thermostaten op de diverse ketels kan worden aangesloten.: Het nieuwe G gas. Wat te doen bij.
Kamerthermostaat kopen? Thermostaten van topmerken! CVtotaal.nl.
Zonder rating 46. CVtotaal levert onder andere thermostaten van de merken Honeywell, I.C.Y, Nefit en Remeha. Er zijn draadloze thermostaten en met draad, modulerende thermostaten en klokthermostaten leverbaar. De temperatuur kan je automatisch instellen, maar ook handmatig bijstellen wanneer je de warmte in een bepaalde ruimte wil verhogen of verlagen. Je kan bij ons ook terecht voor een nieuwe cv-ketel van topmerken als Intergas, Remeha en Bosch. Een slimme thermostaat wordt steeds vaker toegepast in combinatie met nieuwe ketels, maar ook voor een traditionele kamerthermostaat geldt: thermostaat kopen kan snel en eenvoudig bij CVtotaal.nl. Klik hier om te zien welke thermostaat bij jouw ketel type past.

Contacteer ons